Schoonmaakbedrijven Limburg

Schoonmaakbedrijven Limburg – Janssens, hét schoonmaakbedrijf voor bedrijven en particulieren

Zoekt u op schoonmaakbedrijven Limburg? Bij schoonmaakbedrijf Janssens krijgt u betrokkenheid, stiptheid en persoonlijke aandacht. Wij verzorgen zowel periodieke als eenmalige schoonmaakdiensten aan particulieren, bedrijven, scholen, kantoren en winkels in de hele regio Limburg. Janssens schoonmaakbedrijf is VCA gecertificeerd en veiligheid behoort tot onze kernvoorwaarden. U haalt met ons 15 jaar ervaring en expertise in de schoonmaakbranche in huis, en dat tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Zoekt u op schoonmaakbedrijven en verwacht u stiptheid en een schitterend streep- en vlekkeloos schoon resultaat? Dan is schoonmaakbedrijf Janssens uw partner.

Janssens, het allround schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijven Limburg in overvloed. Maar, Janssens schoonmaakbedrijf geeft u echt de persoonlijke aandacht en betrokkenheid waar u naar op zoek bent. Bij zowel glasbewassing als gevelreiniging maken wij gebruik van het Tuckerpole systeem en werken tot wel 15 meter hoogte (vier verdiepingen). Bij glasbewassing gebruiken wij tevens ontkalkt en gedemineraliseerd water voor een streep- en vlekkeloos schoon resultaat. Bedrijven en particulieren kunnen ons ook inschakelen voor interieurverzorging, bijvoorbeeld voor de oplevering van gebouwen en woningen na verbouwingswerkzaamheden of na nieuwbouw.
Wij reinigen onder andere vloeren, sanitaire voorzieningen, werkplekken en trappenhallen. Op schoonmaakbedrijven Limburg gezocht voor uw interieur?
Neem gerust contact op met schoonmaakbedrijf Janssens voor uw periodieke of eenmalige opdracht.

Schoonmaakbedrijven Limburg – Schoonmaakbedrijf Janssens voor buiten en binnen

Allround schoonmaakbedrijven Limburg nodig? Naast glasbewassing en interieurverzorging kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor het reinigen van gevels, dakgoten, deuren en zonweringen. Wij reinigen gevelelementen uit trespa, kunststof en hout. Hiervoor maken wij tevens gebruik van het Tuckerpole systeem. Eenmalige en periodieke opdrachten kunt u zorgeloos aan ons uitbesteden.

Zoekt u allround schoonmaakbedrijven Limburg voor ramen, gevels en interieurs en wilt u graag een vrijblijvende offerte? Vraag deze gerust aan via het contactformulier op onze website. Maar meteen bellen voor een afspraak kan uiteraard ook via telefoonnummer: 06-52348193.