Schoonmaakbedrijf regio Roermond

Schoonmaakbedrijf regio Roermond – glasbewassing met vlekkeloos schoon resultaat

Janssens schoonmaakbedrijf regio Roermond e.o. is hét adres voor glasbewassing, interieurverzorging en gevelreiniging. Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en betrokkenheid die u verdient. Wij zorgen voor een vlekkeloos en schitterend resultaat. Wij zijn punctueel en staan open voor uw specifieke wensen. Janssens schoonmaakbedrijf regio Roermond heeft 15 jaar expertise en ervaring in de schoonmaak branche. Ons schoonmaakbedrijf is VCA gecertificeerd en veiligheid behoort tot onze kernvoorwaarden. Janssens Schoonmaakbedrijf levert schoonmaakdiensten aan zowel particulieren als bedrijven, kantoren, scholen en winkels door heel Limburg. Ons bedrijf werkt tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Voor interieurverzorging op maat

Janssens schoonmaakbedrijf regio Roermond wast uw ramen tot maar liefst vier verdiepingen hoog (15 m) streep loos schoon. Wij wassen de ramen met de hand, maar indien nodig gebruiken wij het Tuckerpole systeem met gedemineraliseerd en ontkalkt water. Iedereen kan gebruik maken van onze glazenwassersdiensten. Janssens schoonmaakbedrijf regio Roermond is ook door bedrijven en particulieren in te huren voor interieurverzorging. Onze werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het reinigen van trappenhallen, vloeren, werkplekken en sanitaire voorzieningen, maar Schoonmaakbedrijf Janssens kunt u uiteraard ook in te schakelen voor de oplevering van woningen en gebouwen, en bijvoorbeeld na nieuwbouw of verbouwingswerkzaamheden. Wij zijn inzetbaar voor allerlei vormen van schoonmaakwerkzaamheden en voor zowel eenmalige als periodieke opdrachten.

Schoonmaakbedrijf regio Roermond – professionele gevelreiniging

Naast glasbewassing is Janssens schoonmaakbedrijf regio Roermond ook in te schakelen voor het reinigen van dakgoten, zonweringen, deuren en gevels. Ons Tuckerpole systeem is tevens geschikt voor het reinigen van gevelelementen uit trespa, hout en kunststof. Elke eenmalige of periodieke opdracht voor uw gevel of dakgoot kunt u aan ons uitbesteden. Wilt u eerst graag weten wat het kost? Vul het contactformulier op onze website in en wij nemen spoedig contact met u op. Voor extra informatie kunt u natuurlijk ook meteen bellen met Schoonmaakbedrijf Janssens in Roermond via telefoonnummer: 06-52348193.

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere diensten die wij aanbieden, maar wilt u eerst liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Dit gaat eenvoudig en gemakkelijk via het contactformulier op onze website