Schoonmaakbedrijven Roermond

Schoonmaakbedrijven Roermond – Janssens, schoonmaakbedrijf en glazenwasser voor bedrijven en particulieren

Zoekt u op schoonmaakbedrijven Roermond? Bij Janssens schoonmaakbedrijf en glazenwasser bent u zeker van persoonlijke aandacht, betrokkenheid en vooral stiptheid. Ons schoonmaak bedrijf Roermond verzorgt eenmalige en periodieke schoonmaakdiensten in de hele regio Limburg. Bedrijven, scholen, kantoren, winkels, maar ook particulieren kunnen gebruik maken van onze schoonmaak en glazenwasser diensten. Janssens is VCA gecertificeerd en wij hebben 15 jaar ervaring en expertise in schoonmaak en glazenwassen. Dat doen wij tegen zeer aantrekkelijke tarieven.
Zocht in Google naar schoonmaakbedrijven Roermond of Limburg, en verwacht u stiptheid maar ook een schitterend streep- en vlekkeloos schoon kantoor, winkel of huis? Dan is schoonmaakbedrijf Janssens uw betrouwbare partner.

Janssens, schoonmaakbedrijf en glazenwasser

Schoonmaakbedrijven Roermond zijn er genoeg, maar Janssens schoonmaakbedrijf geeft u echt de kwaliteit naar waar u op zoek bent. Wij wassen uw ramen vlekkeloos schoon tot wel 4 verdiepingen hoog. Indien nodig maken wij gebruik van het Tuckerpole systeem. Bij glasbewassing gebruiken wij ontkalkt en gedemineraliseerd water voor een super vlekkeloos schoon resultaat. Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare partner voor schoonmaak werk? Schakel ons dan in voor uw interieurverzorging. Bijvoorbeeld voor de oplevering van gebouwen en woningen na verbouwingswerkzaamheden, maar ook voor schoonmaak na nieuwbouw. Janssens Schoonmaakbedrijf reinigt alles op het gebied van interieur, zoals werkplekken, vloeren, sanitaire voorzieningen en trappenhallen. Op schoonmaakbedrijven Roermond gezocht voor uw de reiniging van uw kantoor, winkel of school? Neem gerust contact met ons op.

Schoonmaakbedrijven Roermond – Allround Schoonmaakbedrijf Janssens

Allround schoonmaakbedrijven Roermond gezocht? Naast interieurverzorging en glasbewassing kunt u bij ons terecht voor het reinigen van gevels, dakgoten, deuren en zonweringen. Wij reinigen gevelelementen uit trespa, kunststof en hout. Besteed elke eenmalige of periodieke opdracht zorgeloos uit aan Janssens schoonmaakbedrijf en glazenwasser. Zoekt u allround schoonmaakbedrijven Roermond voor ramen, gevels en interieurs en wilt u eerst graag een vrijblijvende offerte? Vraag gerust een offerte aan via het contactformulier op onze website. Maar u kunt ook gerust meteen bellen voor een vrijblijvend gesprek via telefoonnummer: 06-52348193.