Schoonmaakbedrijven omgeving Roermond

Schoonmaakbedrijven omgeving Roermond – Schoonmaakbedrijf Janssens voor glasbewassing

Voor schoonmaakbedrijven omgeving Roermond is Janssens hét adres voor glasbewassing, interieurverzorging en gevelreiniging. Wij zijn punctueel en staan open voor uw specifieke wensen. U krijgt de persoonlijke aandacht en betrokkenheid waar u naar op zoek bent en u bent verzekerd van een vlekkeloos en schitterend resultaat. Janssens, uw adres voor schoonmaakbedrijven omgeving Roermond e.o. heeft 15 jaar expertise en ervaring in de schoonmaak branche. Wij zijn VCA gecertificeerd en wij nemen de veiligheid in acht. Janssens, het beste adres voor omgeving Roermond e.o. levert schoonmaakdiensten aan zowel particulieren als bedrijven, kantoren, scholen en winkels door heel Limburg. De tarieven van schoonmaakbedrijf Janssens zijn overigens zeer aantrekkelijk.

Voor interieurverzorging en meer..

Janssens, het adres voor schoonmaakbedrijven omgeving Roermond, wast uw ramen tot vier verdiepingen hoog (15 m) vlekkeloos schoon. Janssens wast ramen met de hand, maar indien nodig gebruiken wij de Tuckerpole met gedemineraliseerd en ontkalkt water. Zowel bedrijven als particulieren zijn welkom. Janssens, schoonmaakbedrijven omgeving Roermond kun u ook inzetten voor interieurverzorging en onze werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het reinigen van trappenhallen, vloeren, werkplekken en sanitaire voorzieningen. Janssens kunt u uiteraard ook inhuren voor de oplevering van woningen en gebouwen na nieuwbouw of verbouwingswerkzaamheden. Voor zowel eenmalige als periodieke opdrachten is schoonmaakbedrijf Janssens inzetbaar.

Schoonmaakbedrijven omgeving Roermond – schoonmakers voor binnen én buiten

Janssens, het adres voor schoonmaakbedrijven omgeving Roermond is naast glasbewassing ook in te schakelen voor het reinigen van dakgoten en gevels, maar ook voor buitendeuren en gevels. Wij reinigen gevelelementen uit trespa, hout en kunststof. Iedere eenmalige of periodieke klus voor uw gevel of dakgoot kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden. U wilt graag weten wat het kost? Vraag een prijsopgave via het contactformulier op onze website . Maar u kunt uiteraard ook meteen bellen naar schoonmaakbedrijf Janssens, het adres voor omgeving Roermond e.o. via telefoonnummer: 06-52348193.

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere diensten die wij aanbieden, maar wilt u eerst liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Dit gaat eenvoudig en gemakkelijk via het contactformulier op onze website.