Schoonmaakbedrijf Venray en omstreken

Schoonmaakbedrijf Venray – Voor professionele Glasbewassing

Janssens schoonmaakbedrijf Venray is een dynamisch en VCA gecertificeerd bedrijf met ruim 15 jaar expertise en ervaring in de schoonmaakbranche. Veiligheid behoort tot de kernvoorwaarden. Binnen de regio zijn wij niet voor niets hét adres voor glasbewassing, interieurverzorging en gevelreiniging. Wij respecteren uw wensen en komen altijd op tijd. Tevreden klanten en zorg dragen voor een schitterend streep loos- en schoon resultaat is waar wij voor gaan. Bedrijven en particulieren kunnen gebruikmaken van onze diensten. Wij werken tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Janssens  werkt voor particulieren, bedrijven, kantoren, winkels en scholen door heel Limburg.

Janssens, voor interieurverzorging op maat

Janssens schoonmaakbedrijf Venray maakt gebruik van het ingenieuze Tuckerpole systeem. Wij wassen uw ramen tot wel vier verdiepingen hoog. Janssens staat garant voor een streep loos- en vlekkeloos resultaat. Daarbij maken wij gebruik van ontkalkt en gedemineraliseerd water. Zowel particulieren als bedrijven hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van onze glasbewassingsdiensten. Janssens schoonmaakbedrijf verzorgt overigens ook opdrachten voor interieurverzorging. Bedrijven en particulieren kunnen ons inschakelen voor periodieke en eenmalige interieurverzorgingsprojecten. Bijvoorbeeld het reinigen van werkplekken, vloeren, trappenhalen en sanitaire voorzieningen. Maar ook voor de oplevering van woningen en gebouwen na nieuwbouw of verbouwingswerkzaamheden kunt u uiteraard ook een beroep doen op Janssens schoonmaakbedrijf Venray.

Schoonmaakbedrijf Venray –Voor gevelreiniging en meer!

Ons Tuckerpole systeem is tevens zeer geschikt voor het reinigen van dakgoten, deuren, gevels en zonweringen. Janssens schoonmaakbedrijf Venray reinigt met dit systeem tevens gevelelementen uit kunststof, trespa en hout.
Elke eenmalige of periodieke opdracht voor uw gevels of dakgoten kunt u dus zorgeloos aan ons uitbesteden. Heeft u interesse in één of meerdere diensten en wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Via ons contactformulier op de website gaat dit makkelijk en snel. Wij nemen vervolgens spoedig contact met u op.

Janssens schoonmaakbedrijf Venray kunt u uiteraard ook meteen bellen voor aanvullende informatie. Wij staan u meteen te woord via telefoonnummer: 06-52348193.