Schoonmaakbedrijf Venlo en omstreken

Schoonmaakbedrijf Venlo – Glasbewassing tot 4 verdiepingen hoog

Janssens schoonmaakbedrijf – Venlo is een VCA gecertificeerd schoonmaakbedrijf met ruim 15 jaar expertise en ervaring in de schoonmaakbranche. Veiligheid behoort absoluut tot een van onze kernvoorwaarden. Wij zijn niet voor niets hét adres voor glasbewassing, interieurverzorging en gevelreiniging in de regio Venlo. We houden van tevreden klanten, staan altijd open voor uw specifieke wensen en dragen zorg voor een schitterend streep loos- en schoon resultaat. Ons bedrijf werkt overigens tegen zeer aantrekkelijke tarieven en zowel particulieren als bedrijven, kantoren, winkels en scholen door heel Limburg kunnen gebruik maken van de diensten die Janssens schoonmaakbedrijf Venlo levert.

Schoonmaakbedrijf Venlo –Interieurverzorging voor bedrijven en particulieren

Dankzij het ingenieuze Tuckerpole systeem heeft Janssens schoonmaakbedrijf – Venlo de mogelijkheid om ramen te wassen tot wel 15 meter hoog. Daarbij maken wij gebruik van ontkalkt en gedemineraliseerd water en staan wij garant voor een streep loos schoon en vlekkeloos resultaat. Van onze glasbewassingsdiensten kunnen zowel particulieren als bedrijven gebruik maken, maar Janssens schoonmaakbedrijf Venlo is overigens ook in te schakelen voor interieurverzorgingsopdrachten zoals bijvoorbeeld het reinigen van trappenhallen, werkplekken, vloeren en sanitaire voorzieningen. Dit kunnen periodieke opdrachten maar mogen gerust ook eenmalige opdrachten zijn. Bijvoorbeeld, voor de eenmalige oplevering van woningen en gebouwen na nieuwbouw of verbouwingswerkzaamheden kunt u uiteraard ook een beroep doen op Janssens schoonmaakbedrijf – Venlo.

Schoonmaakbedrijf Venlo –Voor het reinigen van gevels en dakgoten.

Naast glasbewassing kunt u Janssens schoonmaakbedrijf Venlo ook inschakelen voor het reinigen van dakgoten, deuren, gevels en zonweringen. Gevelelementen uit kunststof, trespa en hout kunnen ook worden gereinigd dankzij ons uitermate geschikte Tuckerpole systeem. Periodieke of eenmalige opdrachten voor uw dakgoten of gevels kunt u dus zorgeloos aan ons uitbesteden.

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere diensten die wij aanbieden, maar wilt u eerst liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Dit gaat eenvoudig en gemakkelijk via het contactformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat u spoedig een reactie terug krijgt. Maar u kunt Janssens schoonmaakbedrijf Venlo uiteraard ook meteen bellen voor vragen of aanvullende informatie via ons telefoonnummer: 06-52348193.