Schoonmaakbedrijf Sittard

Schoonmaakbedrijf Sittard – Voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid

Schoonmaakbedrijf Sittard is het adres wanneer u kiest voor persoonlijke aandacht, betrokkenheid en een streep loos- en vlekkeloos schoon resultaat. Wij dragen zorg voor gevelreiniging, interieurverzorging en glasbewassing, op zowel periodieke als eenmalige basis, en voor bedrijven en particulieren. Wij hebben ruim 15 jaar expertise en ervaring in het vak en zijn tevens VCA gecertificeerd. Veiligheid en stiptheid staan bij ons hoog in het vaandel en wij werken tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Janssens schoonmaakbedrijf Sittard levert diensten aan particulieren, bedrijven, winkels, kantoren en scholen in de hele regio. U kunt elke opdracht zorgeloos aan ons uitbesteden.

Janssens schoonmaakbedrijf – Professionele interieurverzorging

Bedrijven en particulieren hebben tevens de mogelijkheid om Janssens schoonmaakbedrijf in te huren voor interieurverzorging, en voor zowel periodieke als eenmalige opdrachten. Bijvoorbeeld, voor de oplevering van gebouwen en woningen na verbouwingswerkzaamheden of na nieuwbouw. Schakel ons ook in voor het reinigen van werkplekken, sanitaire voorzieningen, vloeren, trappenhallen. Of het om een eenmalige of periodieke opdracht betreft, dat maakt voor ons niets uit. Vervolgens heeft u uiteraard de mogelijkheid om gebruik te maken van onze glasbewassingsdiensten. Janssens schoonmaakbedrijf Sittard wast uw ramen tot maar liefst 15 meter hoogte streep loos- en vlekkeloos schoon, door middel van het Tuckerpole systeem en met het gebruik van ontkalkt en gedemineraliseerd water.

Schoonmaakbedrijf Sittard –Professionele reiniging van gevels en dakgoten

Schoonmaakbedrijf Sittard reinigt gevels, deuren, dakgoten en zonweringen met het Tuckerpole systeem. Dit systeem is uitermate geschikt voor het reinigen van gevelelementen uit hout, trespa en kunststof. U kunt het reinigen van uw dakgoot of gevel zorgeloos aan Janssens schoonmaakbedrijf Sittard uitbesteden en dit mag een periodieke of eenmalige opdracht zijn. Heeft u een klus die u niet langer wilt uitstellen, maar wilt u graag eerst weten hoe wij te werk gaan en wat de kosten zijn? Vul dan ons contactformulier in op de website, en leg uit wat uw wensen zijn. Wij komen dan spoedig met een passend en geheel vrijblijvend antwoord terug.

U kunt ook meteen een afspraak met Janssens schoonmaakbedrijf Sittard maken via telefoonnummer: 06-52348193.