Schoonmaakbedrijf Roermond

Schoonmaakbedrijf Roermond

Schoonmaakbedrijf Roermond – glasbewassing tot 15 meter

Janssens schoonmaakbedrijf Roermond is hét adres voor glasbewassing, interieurverzorging en gevelreiniging en waar u echt de persoonlijke aandacht en betrokkenheid krijgt die u verdient. Wij leveren een schitterend streep- en vlekkeloos schoon resultaat en staan altijd open voor uw specifieke wensen. Janssens heeft 15 jaar expertise en ervaring in de schoonmaak branche, is VCA gecertificeerd en veiligheid behoort tot de kernvoorwaarden binnen ons bedrijf. Janssen Schoonmaakbedrijf Roermond levert diensten aan particulieren, bedrijven, kantoren, scholen en winkels door heel Limburg, en wij werken tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Schoonmaakbedrijf Janssens –Interieurverzorging op maat

Janssens schoonmaakbedrijf Roermond wast ramen tot maar liefst 15 meter (vier verdiepingen) hoog streep loos schoon, dankzij het Tuckerpole systeem en het gebruik van gedemineraliseerd en ontkalkt water. Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van onze glasbewassingsdiensten. Janssens is uiteraard ook in te schakelen voor interieurverzorging, en zowel door bedrijven als particulieren. Deze werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het reinigen van vloeren, werkplekken, sanitaire voorzieningen en trappen hallen. Janssens schoonmaakbedrijf Roermond kunt u uiteraard ook in te schakelen voor de oplevering van woningen en gebouwen na nieuwbouw of verbouwingswerkzaamheden. In feite leveren wij allerlei vormen van schoonmaakwerkzaamheden en zijn inzetbaar voor zowel eenmalige als periodieke opdrachten.

Schoonmaakbedrijf Roermond –Gevelreiniging tot 15 meter

Het schoonmaakbedrijf van Janssens is naast glasbewassing ook in te schakelen voor het reinigen van zonweringen, deuren, gevels en dakgoten. Ons Tuckerpole systeem is tevens geschikt voor het reinigen van gevelelementen uit kunststof, hout en trespa. U kunt elke periodieke of eenmalige opdracht voor uw gevel of dakgoot zorgeloos aan ons uitbesteden. Wilt u eerst liever een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier op onze website in en u krijgt spoedig een reactie.

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere diensten die wij aanbieden, maar wilt u eerst liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Dit gaat eenvoudig en gemakkelijk via het contactformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat u spoedig een reactie terug krijgt. Maar u kunt Janssens schoonmaakbedrijf Venlo uiteraard ook meteen bellen voor vragen of aanvullende informatie via ons telefoonnummer: 06-52348193.