Schoonmaakbedrijf Roermond Janssens

Schoonmaakbedrijf Roermond – Voor glasbewassing met vlekkeloos resultaat

Janssens schoonmaakbedrijf Roermond verzorgt professionele glasbewassing, gevelreiniging en interieurverzorging. Wij zijn hét adres voor de persoonlijke aandacht en betrokkenheid die u verdient. Wij staan altijd open voor uw specifieke vragen of wensen, en wij leveren een schitterend streep- en vlekkeloos schoon resultaat. Janssens schoonmaakbedrijf Roermond is VCA gecertificeerd en heeft meer dan 15 jaar ervaring en expertise in de schoonmaak branche. Veiligheid behoort tot de kernvoorwaarden binnen ons bedrijf. Janssens gaat voor het beste resultaat en werkt tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Particulieren, bedrijven, kantoren, scholen en winkels in heel Limburg maken inmiddels gebruik van Janssens schoonmaakbedrijf Roermond.

Interieurverzorging zorgeloos uitbesteden

Janssens schoonmaakbedrijf Roermond verzorgt glasbewassing tot maar liefst vier verdiepingen hoog (15 meter). Uw ramen krijgen een streeploos schoon resultaat, indien gewenst met de hand, of met gebruik van het Tuckerpole systeem inclusief ontkalkt en gedemineraliseerd water. Janssens schoonmaakbedrijf Roermond is inmiddels een begrip in de regio en zowel particulieren als bedrijven maken naar volle tevredenheid gebruik van haar glasbewassingsdiensten. Maar ook voor interieurverzorging is ons bedrijf in te schakelen. Particulieren en bedrijven kunnen ons bijvoorbeeld inschakelen voor het reinigen van vloeren, trappenhallen, werkplekken en sanitaire voorzieningen, maar ook voor de oplevering van gebouwen en woningen na nieuwbouw of verbouwingswerkzaamheden. Janssens uit Roermond is inzetbaar voor zowel eenmalige als periodieke opdrachten, en leveren een breed scala aan schoonmaakwerkzaamheden.

Schoonmaakbedrijf Roermond –Gevelreiniging, van kunststof tot trespa

Janssens schoonmaakbedrijf Roermond kunt u naast glasbewassing en interieurverzorging ook inschakelen voor het reinigen van gevelelementen zoals dakgoten, gevels, deuren, en zonweringen.
Gevelelementen zoals kunststof, trespa en hout worden met gebruik van het Tuckerpole systeem vakkundig schoongemaakt. De uitbesteding van uw gevel of dakgoot kan een eenmalige of periodieke opdracht zijn. Wilt u graag eerst weten wat de kosten zijn? Voor een spoedige reactie, maak gebruik van het contactformulier op onze website, of bel meteen met Janssens in Roermond via telefoonnummer: 06-52348193