Schoonmaakbedrijf Limburg

Schoonmaakbedrijf Limburg – Hét schoonmaakadres voor bedrijven en particulieren

Janssens schoonmaakbedrijf Limburg geeft u echt de persoonlijke aandacht en betrokkenheid die u verwacht en verdient. Wij verzorgen glasbewassing, interieurverzorging en gevelreiniging en leveren zowel periodieke als eenmalige diensten aan bedrijven, kantoren, winkels, scholen en particulieren in de hele regio Limburg. Janssen schoonmaakbedrijf is VCA gecertificeerd en heeft ruim 15 jaar expertise en ervaring in de schoonmaakbranche. Wij werken tegen zeer aantrekkelijke tarieven en veiligheid behoort tot onze kernvoorwaarden. U kunt van ons een schitterend streep- en vlekkeloos schoon resultaat verwachten. Janssens schoonmaakbedrijf Limburg staan altijd open voor uw specifieke wensen en wij komen altijd op de afgesproken tijd.

Janssens schoonmaakbedrijf – Interieurverzorging voor eenmalige en periodieke projecten

Tot maar liefst 15 meter hoog wast Janssens schoonmaakbedrijf Limburg uw ramen streep loos schoon. Wij gebruiken hiervoor het Tuckerpole systeem en werken met gedemineraliseerd en ontkalkt water. Iedereen kan gebruikmaken van onze glasbewassingsdiensten, dus zowel bedrijven als particulieren. Maar particulieren en bedrijven kunnen Janssens schoonmaakbedrijf ook inhuren voor interieurverzorging en inschakelen voor de oplevering van woningen en gebouwen na nieuwbouw of verbouwingswerkzaamheden. Maar uiteraard ook voor het reinigen van trappenhallen, vloeren, sanitaire voorzieningen en werkplekken. Het maakt Janssens schoonmaakbedrijf Limburg niet uit of het een periodieke of een eenmalige opdracht betreft.

Schoonmaakbedrijf Limburg – Wij reinigen uw gevels en dakgoten

Voor het reinigen van gevels, dakgoten, deuren en zonweringen maakt Janssens schoonmaakbedrijf Limburg gebruik van het Tuckerpole systeem, wat tevens geschikt is voor het reinigen van gevelelementen uit trespa, kunststof en hout. Of het nu om een eenmalige of periodieke opdracht betreft, u kunt het reinigen van uw gevel of dakgoot zorgeloos aan ons uitbesteden. Indien u interesse heeft in een of meerdere diensten, maar liever eerst een vrijblijvende offerte ontvangt, vul dat het contactformulier op onze website in en wij geven u spoedig antwoord.

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere diensten die wij aanbieden, maar wilt u eerst liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Dit gaat eenvoudig en gemakkelijk via het contactformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat u spoedig een reactie terug krijgt. Maar u kunt Janssens schoonmaakbedrijf Venlo uiteraard ook meteen bellen voor vragen of aanvullende informatie via ons telefoonnummer: 06-52348193.