Schoonmaakbedrijf in Roermond

Schoonmaakbedrijf in Roermond – Voor glasbewassing naar uw tevredenheid

Janssens schoonmaakbedrijf in Roermond is het adres voor professionele glasbewassing, gevelreiniging en interieurverzorging. Ons bedrijf denkt en werkt klantgericht en u krijgt altijd de kwaliteit en aandacht die u van een schoonmaakbedrijf verwacht. We leveren een constant streep- en vlekkeloos schoon resultaat. Tevreden klanten zijn ons visitekaartje, en u kunt altijd terecht met specifieke vragen, wensen of opmerkingen. Janssens schoonmaakbedrijf heeft ruim 16 jaar ervaring in de branche en is VCA gecertificeerd. Veiligheid is een belangrijke factor en behoort uiteraard tot de kernvoorwaarden binnen onze dienstverlening. Uw tevredenheid staat bij bij Janssens schoonmaakbedrijf op de eerste plaats en we werken tegen redelijke en betaalbare tarieven. Bedrijven, particulieren, bedrijven, kantoren, scholen en winkels in heel Limburg hebben inmiddels hun weg naar Janssens schoonmaakbedrijf Roermond gevonden.

Interieurverzorging tot in de puntjes

Janssens schoonmaakbedrijf in Roermond huurt u in voor glasbewassing tot maar liefst vier verdiepingen hoog (15 meter). Wij garanderen een continue streeploos schoon resultaat, en indien gewenst wassen wij met de hand, of met gebruik van het Tuckerpole systeem inclusief ontkalkt en gedemineraliseerd water. Janssens schoonmaakbedrijf Roermond is een begrip in de regio en zowel particulieren als bedrijven maken naar volle tevredenheid gebruik van onze klantvriendelijke glasbewassingsdiensten. Bent u op zoek naar interieurverzorgers? Schakel ons bedrijf met een gerust hart in. Particulieren en bedrijven zetten ons in voor het reinigen van vloeren, trappenhallen, werkplekken en sanitaire voorzieningen. Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor de oplevering van gebouwen en woningen na nieuwbouw of verbouwingswerkzaamheden. Zet Janssens schoonmaakbedrijf Roermond voor zowel eenmalige als periodieke opdrachten. Neem gerust contact met ons op want wij leveren een breed scala aan schoonmaakdiensten.

Schoonmaakbedrijf in Roermond – Reiniging van gevels, dakgoten en zonweringen

Janssens schoonmaakbedrijf in Roermond is multi-inzetbaar. Schakel ons naast glasbewassing en interieurverzorging in voor het reinigen van gevelelementen zoals dakgoten, gevels, deuren, en zonweringen. Wij maken gevelelementen zoals kunststof, trespa en hout met gebruik van het Tuckerpole systeem vakkundig schoon. De reiniging van uw gevels of dakgoten kunt u met een gerust hart eenmalig of periodiek aan ons uitbesteden. Heeft u interesse maar wilt u graag eerst weten wat de kosten zijn? Maak voor een spoedige reactie gebruik van het contactformulier op onze website, of bel nu met Janssens via telefoonnummer: 06-52348193

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere diensten die wij aanbieden, maar wilt u eerst liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Dit gaat eenvoudig en gemakkelijk via het contactformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat u spoedig een reactie terug krijgt. Maar u kunt Janssens schoonmaakbedrijf Venlo uiteraard ook meteen bellen voor vragen of aanvullende informatie via ons telefoonnummer: 06-52348193.