Schoonmaakbedrijf Geleen

Schoonmaakbedrijf Geleen – Voor een glanzend schoon resultaat

Janssens schoonmaakbedrijf Geleen is een VCA gecertificeerd bedrijf met ruim 15 jaar ervaring en expertise op het gebied van interieurverzorging, glasbewassing en gevelreiniging. Veiligheid behoort tot onze kernvoorwaarden en wij komen altijd op de afgesproken tijd. Binnen de regio zijn wij niet voor niets hét adres voor bedrijven, winkels, kantoren, scholen en particulieren. U kunt elke eenmalige of periodieke opdracht zorgeloos aan ons uitbesteden. Janssens schoonmaakbedrijf staat voor persoonlijke aandacht, betrokkenheid en een streep loos- en vlekkeloos schoon resultaat.

Janssens schoonmaakbedrijf – Flexibel in interieurverzorging

Tot maar liefst 15 meter hoog wassen wij u ramen streep loos- en vlekkeloos schoon. Janssens schoonmaakbedrijf Geleen maakt hiervoor gebruik van het Tuckerpole systeem. Uiteraard gebruiken wij ontkalkt en gedemineraliseerd water voor een schitterend schoon resultaat. Wij wassen ramen voor zowel bedrijven als particulieren, en wij komen altijd op de afgesproken tijd. Janssens schoonmaakbedrijf is ook in te schakelen voor het reinigen van uw interieur, bijvoorbeeld werkplekken, trappenhallen, sanitaire voorzieningen en vloeren. Zowel bedrijven als particulieren kunnen van onze diensten gebruik maken en wij verzorgen zowel eenmalige als periodieke opdrachten. Schakel ons bijvoorbeeld in voor de oplevering van woningen en gebouwen na verbouwingswerkzaamheden en uiteraard komt Janssens schoonmaakbedrijf Geleen ook de interieurs van nieuwbouwprojecten vakkundig reinigen.

Schoonmaakbedrijf Geleen –Uw gevels en dakgoten professioneel schoon

Janssens schoonmaakbedrijf reinigt gevels, deuren en dakgoten professioneel met behulp van het Tuckerpole systeem. Met gevelelementen uit kunststof, trespa en hout heeft dit professionele systeem geen enkele moeite. U kunt de reiniging van uw gevel of dakgoten zorgeloos aan Janssens schoonmaakbedrijf Geleen uitbesteden. Dit kan een periodieke, maar mag ook gerust een eenmalige opdracht zijn. Wellicht heeft u een klus die u eigenlijk niet langer wilt uitstellen, maar u heeft geen idee wat de kosten hiervoor zijn. Vraag het gerust via het contactformulier op onze website en wij brengen geheel vrijblijvend een offerte uit.

Wilt u liever meteen een antwoord? Bel dan direct met Janssens schoonmaakbedrijf Geleen, via telefoonnummer: 06-52348193.