Schoonmaak Roermond

Schoonmaak Roermond – Schoonmaakbedrijf Janssens glasbewassing

Heeft u gezocht op schoonmaak Roermond? Schoonmaakbedrijf Janssens is het beste adres voor glasbewassing, interieurverzorging en gevelreiniging. Waarom?
Schoonmaakbedrijf Janssens heeft ruim 15 jaar ervaring in de branche, is VCA gecertificeerd en draagt zorg voor een veilige werkomgeving. Bij ons krijgt u echt de persoonlijke aandacht en betrokkenheid die u verdient. Wij staan open voor uw specifieke wensen en leveren een schitterend streep- en vlekkeloos schoon resultaat. Wij leveren diensten aan bedrijven, winkels, kantoren, scholen en particulieren door heel Limburg. Zoek niet verder op schoonmaak Roermond want schoonmaakbedrijf Janssens is uw partner!

Schoonmaakbedrijf Janssens, uw Interieurverzorger op maat

Aanbieders gevonden op schoonmaak Roermond? Schoonmaakbedrijf Janssens houdt zich aan de afgesproken tijd en wast u ramen tot maar liefst 15 meter hoog professioneel en vlekkeloos schoon dankzij het Tuckerpole systeem en het gebruik van gedemineraliseerd en ontkalkt water. Dit doen wij overigens tegen zeer concurrerende tarieven voor zowel bedrijven als particulieren. Maar ook voor opdrachten met betrekking tot interieurverzorging kunt u ons zorgeloos inschakelen. Wij leveren maatwerk en houden rekening met uw specifieke wensen. U kunt ons met een gerust hart inschakelen voor het reinigen van trappenhallen, vloeren, werkplekken en sanitaire voorzieningen. Maar ook voor de oplevering van gebouwen en woningen na renovatie of nieuwbouw. U zocht op schoonmaak Roermond en bij Schoonmaakbedrijf Janssens is uw eenmalige of periodieke opdracht in goede én professionele handen.

Schoonmaak Roermond – Schoonmaakbedrijf Janssens is uw partner

Uw zoekopdracht schoonmaak Roermond levert meerdere opties op, maar schoonmaakbedrijf Janssens is wat u nodig heeft. Naast glasbewassing zijn wij in te schakelen voor het reinigen van zonweringen, deuren, gevels en dakgoten. Hiervoor gebruiken wij het Tuckerpole systeem, geschikt is voor het reinigen van gevelelementen uit kunststof, hout en trespa. Wilt u een offerte voor het wassen van ramen, of wellicht voor het schoonmaken van uw kantoor? Elke periodieke of eenmalige opdracht kunt u zorgeloos aan ons uitbesteden.

Schoonmaakbedrijf Janssens is het adres voor schoonmaak Roermond. Vul het het contactformulier op onze website in en u krijgt snel een passend antwoord. Meteen bellen kan ook via telefoonnummer: 06-52348193.