Schoonmaak bedrijf Roermond

Schoonmaak bedrijf Roermond – Tot 15 meter glasbewassing

Janssens schoonmaak bedrijf Roermond is hét adres voor interieurverzorging, glasbewassing en gevelreiniging, en u ontvangt de persoonlijke aandacht en betrokkenheid die u zoekt. Wij staan altijd open voor uw wensen en leveren een schitterend streep- en vlekkeloos schoon resultaat. Schoonmaakbedrijf Janssens is VCA gecertificeerd, heeft 15 jaar expertise en ervaring in de schoonmaak branche, en veiligheid behoort tot de kernvoorwaarden binnen ons bedrijf. Janssen Schoonmaak bedrijf Roermond levert diensten door heel Limburg aan particulieren, bedrijven, kantoren, scholen en winkels. Onze tarieven zijn overigens zeer aantrekkelijk.

Janssens – Voor maatwerk in interieurverzorging

Janssens schoonmaak bedrijf Roermond wast ramen streep loos schoon tot maar liefst 15 meter (vier verdiepingen). Dit kan met de hand of met het Tuckerpole systeem en het gebruik van gedemineraliseerd en ontkalkt water. Particulieren en bedrijven kunnen gebruik maken van onze glasbewassingsdiensten. Janssens schoonmaak bedrijf Roermond is door zowel bedrijven als particulieren uiteraard ook in te schakelen voor interieurverzorging. De werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld bestaan uit het reinigen van sanitaire voorzieningen, vloeren, werkplekken en trappenhallen. Maar Janssens schoonmaakbedrijf kunt u ook in te schakelen voor de oplevering van woningen en gebouwen na verbouwingswerkzaamheden of nieuwbouw. Ons bedrijf is inzetbaar voor zowel eenmalige als periodieke opdrachten en levert allerlei vormen van schoonmaakwerkzaamheden.

Schoonmaak bedrijf Roermond – Voor gevelreiniging en meer

Janssens schoonmaak bedrijf Roermond is in te huren voor glasbewassing maar u kunt ons ook inschakelen voor het reinigen van zonweringen, deuren, gevels en dakgoten. Ons Tuckerpole systeem is tevens geschikt voor het reinigen van gevelelementen uit kunststof, hout en trespa. Besteed gerust uw periodieke of eenmalige opdracht voor uw gevel of dakgoot aan ons uit. Wellicht wilt u eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Dat is geen enkel probleem! Vul dan het contactformulier op onze website in en u krijgt spoedig een vrijblijvende prijsopgave.

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere diensten die wij aanbieden, maar wilt u eerst liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Dit gaat eenvoudig en gemakkelijk via het contactformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat u spoedig een reactie terug krijgt. Maar u kunt Janssens schoonmaakbedrijf Venlo uiteraard ook meteen bellen voor vragen of aanvullende informatie via ons telefoonnummer: 06-52348193.