Schoonmaak bedrijf Roermond Janssens

Schoonmaak bedrijf Roermond – Glasbewassing voor streeploos uitzicht

Janssens schoonmaak bedrijf Roermond is VCA gecertificeerd en heeft al ruim 15 jaar expertise en ervaring in de schoonmaak branche. Veiligheid behoort tot de kernvoorwaarden binnen ons bedrijf. Wij bieden professionele schoonmaakdiensten zoals glasbewassing, interieurverzorging en gevelreiniging, en wij zijn hét adres voor de betrokkenheid en de persoonlijke aandacht waarnaar u al zo lang op zoek bent. Janssens schoonmaak bedrijf Roermond staat open voor al uw specifieke wensen en vragen. Wij gaan voor het leveren van een streep-en vlekkeloos schoon resultaat en werken tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Naar Janssens schoonmaak bedrijf Roermond hebben vele tevreden particulieren, kantoren, scholen, winkels en bedrijven door heel Limburg de weg al gevonden.

Interieurverzorging particulier uitbesteden

Janssens schoonmaak bedrijf Roermond verzorgt het wassen van ramen tot maar liefst vier verdiepingen hoog (15 meter). Bij ons krijgen uw ramen een streeploos schoon resultaat. Bij hoge ramen maken gebruik van het Tuckerpole systeem inclusief ontkalkt en gedemineraliseerd water, of indien gewenst wassen wij uw ramen met de hand. Janssens schoonmaakbedrijf Roermond is inmiddels een begrip in de regio en zowel bedrijven als particulieren in heel Limburg maken naar volle tevredenheid gebruik van Janssens. Maar ook voor verzorging van uw interieur kunt u Schoonmaakbedrijf Janssens inschakelen. Bijvoorbeeld, voor het reinigen van vloeren, trappenhallen, werkplekken en sanitaire voorzieningen, maar ook voor de oplevering van gebouwen en woningen na nieuwbouw of verbouwingswerkzaamheden. Janssens schoonmaak bedrijf Roermond is professioneel inzetbaar voor een breed scala aan schoonmaak werkzaamheden en zowel voor eenmalige als periodieke opdrachten.

Schoonmaak bedrijf Roermond –Gevelreiniging, van kunststof tot hout

Bedrijven en particulieren kunnen ook contact opnemen met Janssens schoonmaak bedrijf Roermond voor het reinigen van gevelelementen zoals dakgoten, gevels, deuren, en zonweringen. Wij maken uw gevelelementen uit kunststof, trespa en hout vakkundig schoon met gebruik van het Tuckerpole systeem. U kunt elke eenmalige of periodieke opdracht dus met een gerust hart aan ons uitbesteden. Wilt u graag eerst weten wat de kosten voor uw gevelreiniging zijn? Bel meteen met Janssens via telefoonnummer: 06-52348193, of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere diensten die wij aanbieden, maar wilt u eerst liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Dit gaat eenvoudig en gemakkelijk via het contactformulier op onze website.