PARTICULIEREN

Janssens Schoonmaak & Glazenwassersbedrijf

Uw glazenwasser voor Particulieren Glasbewassing en Gevelreiniging

Met onze jarenlange ervaring en expertise staan wij garant voor persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en een schitterend streep- en een vlekkeloos resultaat.

Betaalbaar Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf Janssens is hét adres voor professionele maar betaalbare glasbewassing van uw woning of appartement tot vier verdiepingen hoog. U krijgt van ons de persoonlijke aandacht die u verdient, wij komen altijd op de afgesproken tijd en wij staan garant voor een streep- en vlekkeloos resultaat. Ons werkgebied is heel Limburg en bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare glazenwasser voor buiten en/of binnen, neem dan nu contact met ons op via 06-52348193.

Eenmalige of periodieke schoonmaak klussen

Schoonmaakbedrijf Janssens kunt u ook inschakelen voor eenmalige of periodieke schoonmaakklussen waar u geen tijd voor heeft of zelf niet meer kunt. Wij reinigen uw trappenhal, vloeren en sanitaire voorzieningen. Wij bieden ook graag de helpende hand na de oplevering van uw nieuwe woning of recente verbouwingswerkzaamheden. Een paar extra handen komen dan vaak goed van pas.

Dakgoten

Naast glasbewassing kunt u schoonmaakbedrijf Janssens ook inschakelen voor het reinigen van uw dakgoten, deuren en zonweringen. Ons glazenwasser Truckerpole systeem is ook geschikt voor het reinigen van uw gevelelementen uit hout, trespa en kunststof.

Ons werkgebied is heel Limburg. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer of aanvullende informatie.