DIENSTEN

Janssens Schoonmaak & Glazenwassersbedrijf

Schoonmaakbedrijf Janssens biedt een uitgebreide dienstverlening op het gebied van glasbewassing, gevelreiniging en interieurverzorging en zowel bedrijven als particulieren kunnen van onze diensten gebruikmaken.

Met onze jarenlange ervaring en expertise staan wij garant voor persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en een schitterend streep- en een vlekkeloos resultaat.

Glasbewassing

Onze primaire vakkundigheid is professionele glasbewassing van woningen, kantoren, winkels, bedrijven en flatgebouwen tot vier verdiepingen hoog in Limburg. Voor ramen van flatgebouwen, bedrijven en kantoren maakt de glazenwasser gebruik van het Tuckerpole systeem, een veilig alternatief voor hoge ladders. Tuckerpole is een telescopisch glasbewassings-systeem waarmee we vanaf de grond tot 15 meter hoog een streeploze glasbewassing garanderen door het gebruik van ontkalt en gedemineraliseerd water.

Interieurverzorging

U kunt de schoonmaak van uw woning, winkel, bedrijfspand of school zorgeloos aan schoonmaakbedrijf Janssens uitbesteden. Onze werkzaamheden bestaan grotendeels uit het reinigen van vloeren, trappenhallen, sanitaire voorzieningen en werkplekken. Maar ook voor de oplevering van woningen en gebouwen na nieuwbouw of verbouwingswerkzaamheden komen wij u graag de helpende hand bieden. Wij werken in heel Limburg en leveren alle vormen van schoonmaak voor zowel eenmalig als periodieke opdrachten.

Gevelreiniging

Naast glasbewassing kunt u schoonmaakbedrijf Janssens ook inschakelen voor het reinigen van uw dakgoten, deuren en zonweringen. Ons glazenwasser Truckerpole systeem is ook geschikt voor het reinigen van uw gevelelementen uit hout, trespa en kunststof.

Ons werkgebied is heel Limburg. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer of aanvullende informatie.