Glazenwassersbedrijf Roermond

Glazenwassersbedrijf Roermond – Schoonmaakbedrijf Janssens wast ramen tot 15 meter

Janssens glazenwassersbedrijf Roermond is hét adres in Roermond voor interieurverzorging, gevelreiniging en streeploos schone ramen. Wij gaan net een stapje verder en bij ons krijgt u echt de aandacht en betrokkenheid die u uiteraard verdient. Schoonmaakbedrijf Janssens heeft inmiddels 17 jaar expertise en ervaring in de schoonmaak branche. Wij zijn VCA gecertificeerd en alle veiligheidsnormen worden binnen ons bedrijf in acht genomen.
Wij leveren altijd een schitterend streep- en vlekkeloos schoon resultaat. Janssens glazenwassersbedrijf Roermond levert diensten aan bedrijven, kantoren, scholen, winkels en particulieren door heel Limburg, en we werken ook nog eens tegen betaalbare aantrekkelijke tarieven.

Glazenwassersbedrijf Roermond –Schoonmaakbedrijf Janssens voor een smetteloos schoon interieur

Janssens glazenwassersbedrijf Roermond wast uw ramen streep- en vlekkeloos schoon tot maar liefst vier verdiepingen (15 meter hoog), dankzij het Tuckerpole systeem. Wij gebruiken daarbij gedemineraliseerd en ontkalkt water. Zowel bedrijven als particulieren kunnen terecht bij Janssens Glazenwassersbedrijf Roermond . U kunt ons uiteraard ook in te schakelen voor interieurverzorging, en zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Het reinigen van vloeren, werkplekken, sanitaire voorzieningen en trappenhallen kunt u probleemloos aan Janssens glazenwassersbedrijf Roermond uitbesteden. Maar ook voor de oplevering van woningen en gebouwen na nieuwbouw of verbouwingswerkzaamheden kunt u ons met een gerust hart inzetten. In feite levert Janssens glazenwasserbedrijf Roermond de meeste vormen van schoonmaakwerkzaamheden. Wij gaan altijd voor het beste resultaat bij zowel eenmalige als periodieke opdrachten.

Glazenwasserbedrijf Roermond – Schoonmaakbedrijf Janssen reinigt gevels en dakogoten

Janssens glazenwasserbedrijf Roermond is naast interieurverzorging en glasbewassing ook in te schakelen voor het reinigen van gevels, zonweringen, deuren en dakgoten. Met het Tuckerpole systeem worden gevelelementen uit kunststof, trespa en hout professioneel en vakkundig gereinigd. Besteed elke periodieke of eenmalige opdracht voor uw gevel of dakgoten zorgeloos aan ons uit. Wij vinden het overigens geen enkel probleem als u toch liever eerst een vrijblijvende offerte wilt aanvragen. Vul gerust het contactformulier op onze website in, en wij brengen spoedig een vrijblijvende offerte uit. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? U kunt u uiteraard ook meteen bellen met Janssens glazenwasserbedrijf Roermond via telefoonnummer: 06-52348193.