Glazenwassers Roermond

Glazenwassers Roermond – Schoonmaakbedrijf Janssens, voor glasbewassing tot 15 meter

Bent u op zoek naar een glazenwasser? Dan is Janssens glazenwassers Roermond is hét adres in Roermond. Maar ook voor interieurverzorging en gevelreiniging kunt u bij ons terecht en krijgt u de persoonlijke aandacht en stiptheid die u mag verwachten. Schoonmaakbedrijf Janssens heeft inmiddels 15 jaar expertise en ervaring in de schoonmaak branche, is VCA gecertificeerd en veiligheid behoort tot de kernvoorwaarden binnen ons bedrijf. Wij streven altijd naar een schitterend streep- en vlekkeloos schoon resultaat. Bedrijven zoals kantoren, winkels, maar ook scholen kunnen bij ons terecht en Janssens glazenwassers Roermond biedt haar diensten aan door heel Limburg. Wij werken overigens tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Schoonmaakbedrijf Janssens, voor maatwerk in interieurverzorging

Janssens glazenwassers Roermond wast ramen van bedrijven, winkels en kantoren tot maar liefst vier verdiepingen (15 meter hoog) streep- en vlekkeloos schoon en maakt gebruik van gedemineraliseerd en ontkalkt water. Maar ook particuliere opdrachtgevers zijn van harte welkom bij Schoonmaakbedrijf Janssens in Roermond. Particulieren en bedrijven kunnen ons ook inhuren voor de reiniging van interieurs, werkplekken, vloeren, trappenhallen en sanitaire voorzieningen . Schakel Janssens zonder zorgen in voor de oplevering van woningen en gebouwen na nieuwbouw of verbouwingswerkzaamheden. Janssens glazenwassers Roermond huurt u in voor zowel eenmalige als periodieke opdrachten.

Glazenwassers Roermond – Gevelreiniging door Schoonmaakbedrijf Janssens

Janssens glazenwassers Roermond reinigt ook gevels, zonweringen, deuren en dakgoten, en u kunt elke periodieke of eenmalige opdracht voor uw gevel of dakgoot zorgeloos aan ons uitbesteden. Wellicht wilt u eerst graag weten wat het kost en dat is uiteraard geen enkel probleem. Vul het contactformulier op onze website in en u krijgt spoedig een vrijblijvende offerte. Uiteraard mag u ook meteen bellen met Janssens via telefoonnummer: 06-52348193 voor aanvullende vragen of meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere diensten die wij aanbieden, maar wilt u eerst liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Dit gaat eenvoudig en gemakkelijk via het contactformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat u spoedig een reactie terug krijgt. Maar u kunt Janssens schoonmaakbedrijf Venlo uiteraard ook meteen bellen voor vragen of aanvullende informatie via ons telefoonnummer: 06-52348193.