Glazenwasser Weert

Glazenwasser Weert – Schoonmaakbedrijf Janssens: voor professionele glasbewassing

Janssens glazenwasser Weert is hét adres in Weert voor glasbewassing, interieurverzorging en gevelreiniging. Schoonmaakbedrijf Janssens is VCA gecertificeerd en heeft 15 jaar expertise en ervaring in de schoonmaakbranche, en veiligheid staat bij ons voorop. Voor een schitterend streep-en vlekkeloos schoon resultaat bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren onze diensten aan bedrijven, scholen, winkels en kantoren. Maar ook particulieren zijn bij ons aan het goede adres. Janssens glazenwasser Weert werkt overigens tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Wij komen altijd op de afgesproken tijd en staan open voor uw specifieke wensen.

Schoonmaakbedrijf Janssens verzorgt maatwerk in interieurverzorging

Zowel bedrijven als particulieren maken succesvol gebruik van Janssens glazenwasser Weert. Dankzij het Tuckerpole systeem wassen wij u ramen schitterend en vlekkeloos schoon tot wel vier verdiepingen hoog. Hierbij maken wij gebruik van ontkalkt en gedemineraliseerd water. Wij zijn in te zetten voor zowel kleine als zeer grote glasbewassingsprojecten. Bedrijven en particulieren mogen ons tevens inschakelen voor periodieke of eenmalige interieurverzorging projecten. Schakel ons gerust in voor de oplevering van gebouwen en woningen na verbouwingwerkzaamheden. Wij verzorgen ook het interieur van nieuwbouwprojecten. U kunt ook het reinigen van vloeren, trappenhallen, sanitaire voorzieningen en werkplekken zorgeloos aan Janssens glazenwasser Weert uitbesteden. Wij dragen zorg voor een smetteloos schoon resultaat.

Glazenwasser Weert – Schoonmaakbedrijf Janssen voor het reinigen van gevels

Janssens glazenwasser Weert reinigt ook gevels, dakgoten, deuren en zonweringen vakkundig en professioneel met het Tuckerpole systeem. Dit systeem is geschikt voor gevelelementen uit hout, kunststof en trespa. Elke periodieke of eenmalige opdracht voor uw gevel of dakgoot kunt u zorgeloos aan ons uitbesteden. Wellicht heeft u een klus al te lang uitgesteld omdat u geen tijd heeft of niet over de geschikte apparatuur beschikt, en wilt u graag eerst een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan meteen het contactformulier op onze website in en wij komen spoedig bij u terug met een passend antwoord.

U kunt Janssens glazenwasser Weert uiteraard ook meteen bellen via telefoonnummer: 06-52348193.