Glazenwasser Roermond

Glazenwasser Roermond

Glazenwasser Roermond – Schoonmaakbedrijf Janssens: glasbewassing tot 15 meter

Janssens glazenwasser Roermond is hét adres in Roermond voor glasbewassing, interieurverzorging en gevelreiniging. Bij ons krijgt u echt de persoonlijke aandacht en betrokkenheid die u uiteraard verdient. Schoonmaakbedrijf Janssens heeft 15 jaar expertise en ervaring in de schoonmaak branche, is VCA gecertificeerd en veiligheid behoort tot de kernvoorwaarden binnen ons bedrijf.
Wij leveren een schitterend streep- en vlekkeloos schoon resultaat. Janssens levert diensten aan particulieren, bedrijven, kantoren, scholen en winkels door heel Limburg, en wij werken ook nog eens tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Schoonmaakbedrijf Janssens voor interieurverzorging op maat

Janssens glazenwasser Roermond wast ramen tot maar liefst vier verdiepingen (15 meter hoog) streep- en vlekkeloos schoon, dankzij het Tuckerpole systeem, waarbij wij gedemineraliseerd en ontkalkt water gebruiken. Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van Schoonmaakbedrijf Janssens in Roermond. Wij zijn uiteraard ook in te schakelen voor interieurverzorging, en zowel door bedrijven als particulieren. Het reinigen van vloeren, werkplekken, sanitaire voorzieningen en trappenhallen kunt u zorgeloos aan Janssens glazenwasser Roermond uitbesteden. U kunt ons uiteraard ook inschakelen voor de oplevering van woningen en gebouwen na nieuwbouw of verbouwingswerkzaamheden. In feite levert Janssens glazenwasser Roermond allerlei vormen van schoonmaakwerkzaamheden en zijn wij inzetbaar voor zowel eenmalige als periodieke opdrachten.

Glazenwasser Roermond – Schoonmaakbedrijf Janssen voor uw gevelreiniging

Janssens glazenwasser Roermond is naast glasbewassing ook in te schakelen voor het reinigen van gevels, zonweringen, deuren en dakgoten. Gevelelementen uit kunstof, trespa en hout worden met het Tuckerpole systeem professioneel en vakkundig gereinigd. Dit betekent dat u elke periodieke of eenmalige opdracht voor uw gevel of dakgoot zorgeloos aan ons uitbesteden. Misschien wilt u toch liever eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Dat is geen enkel probleem. Vul dan het contactformulier in op onze website en wij komen spoedig terug met een vrijblijvende offerte.

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere diensten die wij aanbieden, maar wilt u eerst liever een vrijblijvende offerte ontvangen? Dit gaat eenvoudig en gemakkelijk via het contactformulier op onze website. Wij zorgen ervoor dat u spoedig een reactie terug krijgt. Maar u kunt Janssens schoonmaakbedrijf Venlo uiteraard ook meteen bellen voor vragen of aanvullende informatie via ons telefoonnummer: 06-52348193.