Glazenwasser Posterholt

Glazenwasser Posterholt – Schoonmaakbedrijf Janssens: glasbewassing tot 15 meter

Janssens glazenwasser Posterholt is hét adres in de gemeente Roerdalen voor glasbewassing, interieurverzorging en gevelreiniging. Wij staan garant voor klantvriendelijkheid en een constante kwaliteit. Bij ons krijgt u echt de persoonlijke aandacht en betrokkenheid die u van een glasbewassingsbedrijf mag verwachten. Schoonmaakbedrijf Janssens heeft overigens meer dan 16 jaar expertise en ervaring in de branche en is VCA gecertificeerd. Veiligheid behoort dus tot de kernvoorwaarden binnen ons bedrijf. Janssens glazenwasser Posterholt levert diensten aan particulieren, bedrijven, kantoren, scholen en winkels door heel Limburg, dus bedrijven en particulieren in Posterholt, Herkenbosch, Melick, Montfort en Vlodrop kunnen gerust gebruik maken van onze glasbewassingsdiensten. Janssens glazenwasser Posterholt wast uw ramen vlekkeloos schoon tegen aantrekkelijke tarieven.

Glazenwasser Posterholt –Schoonmaakbedrijf Janssens voor interieurverzorging tot in de puntjes

Janssens glazenwasser Posterholt wast ramen tot maar liefst vier verdiepingen (15 meter hoog) streep- en vlekkeloos schoon met het Tuckerpole systeem (of indien gewenst met de hand), waarbij wij gedemineraliseerd en ontkalkt water gebruiken. Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van Schoonmaakbedrijf Janssens. Bedrijven en particulieren kunnen ons ook inschakelen voor de verzorging van het interieur. Het reinigen van uw vloeren, werkplekken, sanitaire voorzieningen en trappenhallen kunt u gerust aan Janssens glazenwasser Posterholt uitbesteden. Voor de oplevering van woningen en gebouwen na nieuwbouw of verbouwingswerkzaamheden kunt u overigens ook contact met ons opnemen. In feite levert Janssens glazenwasser Posterholt de meeste vormen van schoonmaakwerkzaamheden en zijn wij inzetbaar voor zowel eenmalige als periodieke opdrachten.

Glazenwasser Posterholt – Schoonmaakbedrijf Janssen voor het perfect reinigen van gevels, dakgoten en zonweringen

Janssens glazenwasser Posterholt is naast glasbewassing en interieurverzorging ook in te schakelen voor het reinigen van gevels, zonweringen, deuren en dakgoten in de dorpen Posterholt, Herkenbosch, Melick, Montfort en Vlodrop. Uw gevelelementen uit kunstof, trespa en hout worden door ons professioneel en vakkundig gereinigd. Elke periodieke of eenmalige opdracht voor uw gevel of dakgoot kunt u zorgeloos aan ons uitbesteden. Misschien wilt u eerst liever een vrijblijvende offerte aanvragen. Dat is voor ons geen enkel probleem. Vul gerust het contactformulier op onze website in. Wij komen spoedig terug met een vrijblijvende offerte. Voor vragen en/of aanvullende informatie kunt u uiteraard ook meteen bellen met Janssens glazenwasser Posterholt via telefoonnummer: 06-52348193.